Is dit bericht niet goed zichtbaar? Klik dan hier voor de web-versie.

 
 
Nieuwsflits 2: januari 2018
 

www.vriendentheaterstilburg.nl

 
Geachte heer/mevrouw Vriend,

 

Culturele excursie
De laatste jaren lijkt er minder belangstelling te zijn om samen met Vrienden een bezoek te brengen aan een theater, museum of andere culturele hotspot. Omdat de Vrienden willen verbinden door cultuur, polsen wij bij u of die interesse voor een culturele excursie er nog wel is. Wij vragen u daarom vóór 4 februari te laten weten of hiervoor wel of niet belangstelling bestaat. U kunt dat doen door een mailtje te sturen aan secretaris@vriendentheaterstilburg.nl Een motivatie is altijd welkom.

Agenda januari/februari
Naast de voorstellingen die u in het Magazine van Theaters Tilburg vindt, wijzen wij u ook op de volgende activiteiten:

30 januari: Dinsdagmiddag Matinee - Fernando Lameirinhas - 7

De zachtaardige Portugese zanger en gitarist Fernando Lameirinhas bewijst in 7 weer eens waarom hij een van de iconen van de wereldmuziek is. Op luchtige wijze onderzoekt hij de zeven klassieke zonden en deugden: van jaloezie tot hoop. Lameirinhas laveert daarbij van lichtvoetig en swingend naar groots en meeslepend. Of zoals de Volkskrant het zegt: "Lameirinhas verstaat de kunst de diepte van de emotie op te zoeken zonder over de schreef te gaan."
Aanvang 14.30 uur in de Studiozaal. Maximaal 2 tickets per vriend, wel reserveren,
Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=Hv-AZlI3Lpw

Zondag 4 februari: Studio Café
Op de eerste zondagochtend van de maand ontvangt Roeland Kooijmans in Studio Café bijzondere gasten van Theaters Tilburg. Vaste prik is de ingeruimde bühnetijd voor live-optredens. Houd de website van TT in de gaten voor het programma!
Aanvang 11.00 uur in de Studiozaal. Toegang gratis, wel reserveren

Dinsdag 27 februari en dinsdag 6 maart: Souvenir Academie: luistersessie
U geniet nóg meer van muziek als u meer van de achtergrond weet. Leo Wolfs, klassieke-muziekkenner pur sang, neemt u voorafgaand aan een aantal concerten met de Souvenir Academie mee in de wereld van componisten en hun werken. Dat doet hij steeds in twee luistersessies van elk twee uur, op de dinsdagochtend in aanloop naar een concert. De bijeenkomsten op 27 februari en 6 maart gaan in op het concert van pianiste Elisso Virsaladze (20 maart). Deze uit Georgië afkomstige pianiste zal werken spelen van Mozart, Beethoven en Chopin.
Aanvang 10.00 uur in de Vrije Ruimte (voormalig Filmfoyer). Toegang € 25 voor twee dagen, wel reserveren.

Reserveren via InfoService & Tickets (013 543 22 20) of ticketservice@theaterstilburg.nl