Is dit bericht niet goed zichtbaar? Klik dan hier voor de web-versie.

 
 
Nieuwsflits 1-2018
 

www.vriendentheaterstilburg.nl

 
Geachte heer/mevrouw Vriend,

 

Een nieuw jaar
Het bestuur van de Vrienden wenst u allen een mooi nieuw jaar. Op de eerste plaats natuurlijk veel geluk voor u en uw familie, een goede gezondheid. Daarnaast wensen wij u een jaar met bijzondere culturele evenementen. zowel in Theaters Tilburg als daarbuiten. Er valt zoveel te genieten: toneel, dans, muziek, film, tentoonstelling etc.
En we starten al heel snel met een eigen activiteit, te weten op zondag a.s.

Zondag 7 januari De vele gezichten van Frédéric Chopin
Simon van't Hoff, pianist, vertelt op zondag 7 januari 2018 over het werk en leven van de componist Frédéric Chopin (1810-1849). Vele anekdotes en muziekfragmenten trachten een zo breed mogelijk beeld te geven van deze poolse grootmeester. Aan de hand van zowel live pianospel, als ook van diverse audiofragmenten van Chopins beroemdste werken, gespeeld door de grootste pianisten uit heden en verleden, gecombineerd met projectie van meer en minder bekende portretten van de componist probeert Simon zo dicht mogelijk bij de vaak ongrijpbare aard van Chopin te komen.

Simon van't Hoff is afgestudeerd aan het conservatorium te Tilburg in zowel het lichte (2000) als het klassieke pianospel (2005). Als docent en begeleider is hij nog altijd aan deze opleiding verbonden, en heeft daarnaast een eigen lespraktijk.
Als pianist heeft hij o.a. een klassiek repertoire, maar treedt ook op met solisten, instrumentalisten, koren, cabaret en trio.

Naast dat alles is Simon van't Hoff kinetisch kunstenaar in opdracht van particulieren en bedrijven bouwt hij speeldozen en knikkerbanen (marble runs). Vele voorbeelden hiervan zijn onder zijn naam te vinden op YouTube.

tijd: 16:00 uur – ca. 17.00 uur
locatie: De Audaxzaal van Theaters Tilburg
Toegang gratis voor Vrienden (wel reserveren via InfoService & Tickets (013 543 22 20) of ticketservice@theaterstilburg.nl), niet-vrienden betalen € 2,75 servicetoeslag.