Eindactiviteit voor de Vrienden

14 januari 2019

De Vereniging Vrienden Theaters Tilburg en Theaters Tilburg nemen afscheid van elkaar. Dat gebeurt fysiek op zaterdag 1 juni. Die avond kunt u aanwezig zijn bij een feestelijke avond met als start de voorstelling Cirque Poussière, waarna er in de studio wordt geproost met een hapje, drankje en muziek.

Over Cirque Poussière: De voorstelling valt onder de categorie circus en variéte.
De deur naar verbeelding wordt geopend: op een speciaal houten podium tref je vier personages die allen een andere taal praten en zich in een soort van mini-Babylonische spraakverwarring bevinden. Dan maar proberen om via lichaamstaal te communiceren… Als zelfs dat niet altijd lukt, gooien ze álles maar in de strijd. Circus! Theater! Clownerie! Muziek! Begrijp je me nu?

In deze gekke atmosfeer balanceren de personages tussen surrealisme, dagelijkse rommel en verouderde betovering. Alledaagse rituelen worden uitvergroot, met hier en daar een knipoog naar de Franse (mime-)acteur Jacques Tati.

Circusmaker Julien Candy maakte een mooie en wat gekke voorstelling tegelijk. Met vier personages die misschien wel uit de keuken van Beckett komen? Dagelijkse rituelen worden uitvergroot, met een hier en daar de Franse knipoog naar Jacques Tati.
Zie ook www.lafauxpopulaire.com

Als Vriend hebt u gratis toegang tot de voorstelling en de feestelijke afsluiting in de studio. De Vereniging betaalt per tickets 17,50 euro.  Mocht ná aanmelding blijken dat u onverhoopt verhinderd bent op 1 juni dan vragen wij u ons hiervan op de hoogte te brengen, zodat Vrienden die nu nog op de wachtlijst staan een tickets kunnen bezorgen.

 

 

Terug naar de vorige pagina
Totaaloverzicht

site powered by Toelgroep concept + creatie